Zupa grzybowa błyskawiczna.pdf
(
47 KB
)
Pobierz
Zupa grzybowa błyskawiczna
Składniki
2 słoiki solonych, pasteryzowanych grzybów (po 300 g), 3 kostki
rosołku jarzynowego, pół szklanki słodkiej śmietanki, 20 dag
makaronu w kształcie muszelek, kolanek (lub innego grubego),
pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Przygotować rosół według przepisu na opakowaniu. Do gorącego
wrzucić odsączone grzyby i gotować ok. 30 minut. Dodać
śmietanę, sól i pieprz do smaku. Gorącą zupą zalać ugotowany makaron. Posypać
posiekaną pietruszką.
Plik z chomika:
zxczg
Inne pliki z tego folderu:
Zupa-krem z pieczarek.pdf
(73 KB)
Żurek po kielecku.pdf
(85 KB)
Zupa szczawiowa.pdf
(41 KB)
Zupa pomidorowa z klopsikami.pdf
(33 KB)
Zupa krem z zielonego groszku z grzybami.pdf
(49 KB)
Inne foldery tego chomika:
♠ Desery-Ciasta ♠
♠ Drinki-Nalewki ♠
♠ Potrawy Mięsne ♠
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin