Zupa grzybowa błyskawiczna.pdf
(
47 KB
)
Pobierz
Zupa grzybowa błyskawiczna
Składniki
2 słoiki solonych, pasteryzowanych grzybów (po 300 g), 3 kostki
rosołku jarzynowego, pół szklanki słodkiej śmietanki, 20 dag
makaronu w kształcie muszelek, kolanek (lub innego grubego),
pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Przygotować rosół według przepisu na opakowaniu. Do gorącego
wrzucić odsączone grzyby i gotować ok. 30 minut. Dodać
śmietanę, sól i pieprz do smaku. Gorącą zupą zalać ugotowany makaron. Posypać
posiekaną pietruszką.
Plik z chomika:
SZ4G2N0
Inne pliki z tego folderu:
Zupa pomidorowa z mozzarellą.docx
(28 KB)
Zupa Tom yom khaa.docx
(31 KB)
Zupa borowikowa w dwóch kolorach.docx
(33 KB)
Zupa borowikowa z grzybowym vol au vent.docx
(34 KB)
Zupa borowikowa z nutą tymianku.docx
(33 KB)
Inne foldery tego chomika:
☆ Inspiracje
☆ Na zdrowie ;)
Alkohole
Ciasta i ciastka zakonnic
dania indyjskie
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin