2019_03_tematy technik zywienia.pdf
(
22 KB
)
Pobierz
Kucharz zeszyt praktyki
Informacje jakie powinny być zawarte w codziennym sprawozdaniu z zajęć praktycznych – pracowni
gastronomicznej:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Składniki potraw
Opis technologii sporządzania potraw
Dokumentacja obowiązująca w zakładzie w zakresie pobierania surowców do produkcji
Wyposażenie stanowiska pracy w sprzęt, urządzenia (dane techniczne)
Zasady oceny jakości wyrobów
BHP na stanowisku pracy
Organizacja stanowiska gastronomicznego
Kucharz zeszyt praktyki
Informacje jakie powinny być zawarte w codziennym sprawozdaniu z zajęć praktycznych – pracowni
gastronomicznej:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Składniki potraw
Opis technologii sporządzania potraw
Dokumentacja obowiązująca w zakładzie w zakresie pobierania surowców do produkcji
Wyposażenie stanowiska pracy w sprzęt, urządzenia (dane techniczne)
Zasady oceny jakości wyrobów
BHP na stanowisku pracy
Organizacja stanowiska gastronomicznego
Kucharz zeszyt praktyki
Informacje jakie powinny być zawarte w codziennym sprawozdaniu z zajęć praktycznych – pracowni
gastronomicznej:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Składniki potraw
Opis technologii sporządzania potraw
Dokumentacja obowiązująca w zakładzie w zakresie pobierania surowców do produkcji
Wyposażenie stanowiska pracy w sprzęt, urządzenia (dane techniczne)
Zasady oceny jakości wyrobów
BHP na stanowisku pracy
Organizacja stanowiska gastronomicznego
Plik z chomika:
jrataj
Inne pliki z tego folderu:
dzienniczek hiszpania zywienie.pdf
(1280 KB)
2019_03_jak prowadzić zeszyt praktyki_kucharz.pdf
(43 KB)
2019_03_Karta oceny_technik zywienia.pdf
(26 KB)
2019_03_Program Tech żywienia i usług gastr.pdf
(139 KB)
2019_03_tematy technik zywienia.pdf
(22 KB)
Inne foldery tego chomika:
technik budownictwa
technik elektryk
technik handlowiec
technik informatyk
technik mechanik
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin